Om städfirman

flyttstädningsakuten för bäst flyttstädning sala kan erbjuda till pressade priser

FlyttstädningSala.se drivs av Flyttstädningsakuten AB som är en professionell städfirma. Genom hårt arbete och ständig strävan kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet till låga priser och därmed har vi lyckats etablerat oss bland Sveriges ledande flyttstädningsfirmor. Vi har utfört städningar i många år och har filialer i många städer runt om i landet. Företaget har som mål att utföra professionella städningar i hela Sverige!

Flyttstädningsakuten AB

Flyttstädningsakuten erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att förbättra våra kunders liv genom att erbjuda skräddarsydda städtjänster och städhjälp till konkurrenskraftiga priser. I vår städservice ingår kompletta städlösningar av högsta kvalité för både privatpersoner och företag ex. butiker, kontor, lokaler, hem, och flytt där vi anpassar oss specifikt utifrån varje kunds önskemål – och naturligtvis till de tider som passar kunden bäst. Städning är en viktig del av ett företags ansikte utåt och en självklarhet för att skapa en bra arbets- och hemmiljö!

Oavsett om du alltid är upptagen med arbetsåtaganden, vill spendera mer kvalitetstid med din familj och dina vänner eller helt enkelt inte gillar att städa, så har Flyttstädningsakuten lösningen för dig! Vi erbjuder våra städtjänster till olika klienter och skapar en skräddarsydd städplan för var och en. Vi vill ge dig mer tid att ägna åt det som betyder mest för dig och inte fastna i städningen när du kunde koppla av efter en lång dag eller umgås med din familj.

Våra städteam

Våra städteam av fullt utbildade städare har lång erfarenhet av flyttstäd och vet vad som krävs för en bra städning. När du anlitar oss kan du vara säker på att städningen blir ordentligt gjord. Så du kan vara säker på att våra standarder och omsorgsnivåer är konsekventa. Oavsett vilken rengöringstjänst du väljer eller hur ofta du behöver städhjälp.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar varje gång vi städar. Flyttstädningsakutens städare är mycket passionerade när det gäller höga standarder och vi vill göra en skillnad i våra kunders vardag genom att hjälpa till att lindra stressen av de regelbundna städuppgifterna.

Offert/Boka

Om du vill frigöra tid för det som betyder mest för dig, kontakta vår städfirma idag för att få en helt gratis och icke-bindande offert. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka upp en flyttstädning med Flyttstädningsakuten.

Bolagets säte

Huvudkontor

FlyttstädningsAkuten AB
Tel: 010-1647900
Telegramvägen 23
132 35, Saltsjö-Boo, Stockholm
Sverige

Om vår städfirma

Org.nr: 556810-9713
Bankgiro: 651-5738
Momsreg.nr SE556810971301
Företaget innehar F-skattebevis

Kom gärna med tips och förslag på hur vi kan bli ännu bättre.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela städbranschen!